Onze kipspecialiteiten komen zó van het spit. Je krijgt ze warm mee, in de zak blijven ze ongeveer een halfuur à drie kwartier warm.

 

Warm houden: Laat de kip in de zak, laat de zak een beetje open en zet deze tot je gaat eten in een oven van 60 graden. De kip blijft warm en gaart niet door.

 

Opwarmen: Afgekoelde kip kun je weer opwarmen, zie daarvoor onderstaande tabel. We adviseren de oven te gebruiken, dat is beter dan de magnetron.

  OVEN MAGNETRON
  Combinatie hetelucht/grill; 150 à 160° C.
Kip uit de zak, in voorverwarmde ovenschaal
750 – 900 Watt. Kip in de zak
Hele kip 20 à 25 minuten 3 à 4 minuten
Halve kip, kippenpoot, kipgrillworst, gegrilde aardappeltjes, bami, nasi 15 minuten 1,5 minuut
Drumsticks, kippenvleugels, kipsaté, gegrilde groenten 10 minuten 1 minuut